Testimoniale / Păreri

Pentru mastoza fibrochistica mi s-a recomandat gelul naturist 7 PLANTE. Eram luata in evidenta la ginecolog de 3 ani si, in fiecare an, desi faceam tratamentele recomandate, la ecografie apareau iar noduli multipli. Eu eram bucuroasa ca nu mai cresteau si ramaneau cu aceleasi dimensiuni. Afland de gelul 7 PLANTE, l-am achizitionat si l-am folosit vreo 3 luni jumatate. Cand am facut iar ecografia am aflat cu incantare ca nu mai aveam niciun nodul. Irina F. - 40 ani - Iasi
Am 60 de ani. M-am dat cu crema 7Plante pentru durere la san si fibroadenom si am observat ca durerea mi-a trecut foarte repede, iar dupa 4 luni de tratament, cand am fost programata iar la ecografie am aflat cu mare bucurie ca nu mai aveam nodul. Maria T. Bucuresti
Eu l-am folosit cu succes in eliminarea durerilor din genunchiul stang, dupa o cura de 3 luni cu crema . Mama mea care are 78 de ani il foloseste si ea pt dureri reumatoide severe la incheieturi si coloana. Multumesc!Alina, Iasi
Cu 7 PLANTE am scapat de doi noduli tiroidieni de 2.5 cm si 1 cm. Va sunt foarte recunoscator! Mi-a placut ca ati fost promti si seriosi in livrarea coletului, si mai ales am apreciat cu cata daruire mi-a facut doamna doctor schemele de tratament si regim pentru tot ce i-am cerut. Am sa va recomand cu bucurie mai departe pentru ca meritati. Sursa: www.facebook.com/stopnodulDarius Pavelescu, 5 Aprilie 2017
Nu am cuvinte sa va multumesc!!! Azi, in urma ecografiei, am aflat ca mama a scapat de cei doi noduli la san, si implicit de operatie, dupa ce a urmat tratamentul cu 7 PLANTE. Sa va tina Dumnezeu sanatosi si sa faceti cat mai multe medicamente.
Sursa: www.facebook.com/stopnodulErika Florea, 28 Noiembrie 2016
"Nimic nu este mai onorabil decât o inima recunoscatoare".
Cu asta am zis tot. Mulțumesc pentru ajutorul si solutia oferita.
Sursa: www.facebook.com/stopnodulAndra Ene, 3 Martie 2017
Vindecat noduli tiroidieni datorita voua! Am gasit mult suport, sustinere si ajutor de cand v-am gasit. Multe multumiri.
Sursa: www.facebook.com/stopnodulCristina Ivanes, 30 Iunie 2017
Un produs exceptional ce face minuni!
Sursa: www.facebook.com/stopnodulElena Adriana Barbu, 23 Februarie 2017
Tratament naturist
Un tratament eficient pentru nodulii tiroidieni este produsul naturist 7 PLANTE. Eu l-am folosit si a dat rezultate foarte bune. Intrati pe www.naturapascal.ro si comandati acest minunat produs.
Sursa: www.cugetliber.ro
George S, 7 Februarie 2017
Multumesc
Dupa ce am citit recomandarea domnulu George S. despre 7 PLANTE, am comandat si eu si am urmat tratamentul. Multumesc. Datotita dvs am scapat de un nodul tiroidian cu care ma chinuiam de vreo 4 ani.
Sursa: www.cugetliber.ro
Rada, 27 aprilie 2017
Crema naturista pentru noduli tiroidieni 7plante
Buna ziua! sant Carmen, am 33 de ani. in urma cu 9 luni am descoperit ca am o umflatura la gat, am fost la un medic endocrinolog mi-a facut o ecografie si mi-a spus ca am 2 noduli solizi de 30/19 mm si mi-a dat sa fac si analizele TSH (0,672) T4 (8,80) anti TPO (10,0) dupa care in urmatoarea saptaman mi-a dat trimiteri la PARHON Bucuresti, pentru alte investigatii. Acolo m-a consultat dr. D NICULESCU, mi-a mai facut o ecografie si noduli erau 39/25 adica erau mai mari la interval de o saptamana, apoi m-am dus la dr. Trifan Irina. Pe langa tratament cu pastille, dr. Trifan mi-a recomandat si crema 7Plante. Substantele din crema asta sunt ca niste medicamente care se duc direct pe noduli, cand o aplici pe gat. Vreau sa multumesc doamnei doctor Trifan ca mi-a dat aceasta crema si m-a scapat de noduli si implicit de o operatie deloc dorita.
Sursa: www.cugetliber.ro
Carmen, 11 octombrie 2017
Doctorita mi-a recomandat o crema naturista 7 PLANTE, care s-a dovedit a fi eficienta si m-a scapat de operatie.
UIte, am gasit aici site-ul pentru 7 PLANTE, daca iti este de ajutor. http://www.7plante.ro/
Sursa: www.viataverdeviu.ro
Ina, 27 September 2016
Salutare In urma cu 3 luni am citit comentariul legat de gelul 7 PLANTE pe acest site. Am intrat in posesia lui in octombrie si aplicand de doua ori pe zi timp de 3 luni rezultatele au fost miraculoase. La ecografie cei 5-6 noduli s-au micsorat cu cate 4 mm fiecare ( cel mai mare fiind de 2.2 cm), ba chiar unul dintre ei a ajuns la 1.2 cm de la 2.5 cat era initial. Daca as fi aplicat de 3 ori pe zi asa cum a spus dna dr Pascal cu siguranta nodulii ar fi fost si mai mici. Gelul se aplica la baza gatului unde este tiroida, este extrem de eficace financiar: un tub de gel ajunge pt doua persoane ( si sotia are la fel de muti noduli) 1 luna/2 aplicari pe zi! Intra repede in piele, nu produce iritatii. Cu mirosul te obisnuiesti (are in compozitie extract de tamaie, de varza etc.. Mie mi s-a parut un miracol: daca toti endocrinologii imi spuneau la inceput scoateti glanda, dupa ultima ecografie, la care ei nu intelegeau ce s-a intamplat, mi-au zis ca ne vedeam dupa 6 luni si apoi daca e ok dupa inca 1 an. Vindecati-va cu 7 PLANTE (www.naturapascal.ro) nu mergeti din prima la operatie! Dumnezeu nu a lăsat bolile, fără să lase şi leacurile. Sa ne intalnim sanatosi!
Sursa: www.viataverdeviu.ro
George S, 26 January 2017

Info